Lakodalomba szabad szolgáltatók Lakodalomba profi vőfély az Ön igényei szerint!

Vélemények, amelyeket a kedves megrendelők írtak a zenémről és persze rólam:

2020.Június 20.-án volt az esküvőnk. Barna fergetegesen jó hangulatot csinált. A vendégek közül mindenki dicsérte. Változatos zenéket játszott a mulatóstól egészen a mai kor zenéjéig. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jól akarja érezni magát. Még egyszer nagyon köszönjük neked Barna a fantasztikus hangulatot.

Ivett és Ákos
Ezúton is szeretnénk megkösszönni a segítséget az Akácos Marika Étterem -nek a finom ételekér, és Dévényi Barna zenésznek a szép dalokat és mindenki másnak aki segédkezett abban, hogy ez nap még szebb legyen: ) (mindenkinek bátran ajánljuk mint a zenészt mint az éttermet )🤗

Georgina és Ádám
Kedves Barna! Nagyon szépen köszönjük az esküvőnkön nyújtott kiváló zenélésedet! Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk! Mindenki nagyon jól érezte magát és ezt nagyon nagy részben Neked köszönhetjük! Nem lehetett könnyű hajnalig szinte megállás nélkül zenélni. Le a kalappal! Aki megbízható, kedves, segítőkész és minden stílusú zenét profin játszani tudó zenészt keres, annak csak Téged fogunk ajánlani! Csak így tovább. Köszönjük neked Barna a zeneszolgáltatást és a hozzáállásodat. Biztos találkozunk még:

Andrea és Zsolt
Kedves Barna! A lehető legjobb választás volt hogy téged választottunk a lakodalmunkra zenésznek.A násznép nem győzött csodálkozni, hogyan lehet valaki ennyire otthon a hagyományos lakodalmas zenékben, és a legújabb slágerekben is. Minden korosztálynak tudtál valamit zenélni, nem volt olyan, aki ne érezte volna jól magát. Ahogy nézegettük és hallgattuk a zenekarokat a lakodalmunk előtt, visszagondolva örülünk, hogy nem zenekart hívtunk, mert te Barna felérsz egy négytagú zenekarral. Sokszor el sem hittük, hogy nem zenekar játszik mögötted.Nem hajtottad el a vendéget, aki dalt szerettek volna kérni, hanem teljesítetted a kívánságát. Nagyon szépen köszönjük, hogy megtiszteltél minket a jelenléteddel életünk legszebb napján. Biztos találkozunk még.: )

Krisztina és Ákos
Kedves Barna! Nagyon szépen köszönjük, hogy hozzájárultál ahhoz, hogy a 2018. augusztus 17-i esküvőnk tökéletesen sikerüljön. Már 2010-ben is, Gábor nővérének, Krisztinek az esküvőjén is fantasztikus hangulatot csináltál, így számára nem volt kérdés, hogy ha egyszer neki is eljön a nagy nap, akkor téged hív majd zenélni.: ) Antóniának és Tamásnak sem véletlen ajánlottunk téged a június 2-i esküvőjükre.: ) A zenék, a játékok telitalálatok voltak, tudtad, hogy hogyan kell bánni a vendégekkel. Szerintem nem csak mi ébredtünk másnap izomlázzal, hanem a násznép nagy része is: ) Mégegyszer köszönjük a fantasztikus hangulatot.: )

Nóri és Gŕbor
Kedves Barna! A mi esküvőnk 2018.08.18-án volt a K5 bisztróban. Egy kedves ismerősöm ajánlott téged aminek így utólag is nagyon örülök. Ha te nem vagy nem lett volna olyan az esküvőnk amilyennek megálmodtuk. Remek hangulatot csináltál nem csak a zenéddel hanem a játékokkal is. Mindenki nagyon jól érezte magát! Millió köszönet érte!

Anikó és Laci
Kedves Barna! Köszönjük szépen, hogy 2018 június 2-i esküvőnkön tökéletes hangulatot varázsoltál. Olyanok is kedvet kaptak a tánchoz, akiről nem is gondoltuk volna. Olyan széles repertoárral rendelkezel, hogy minden korosztály megtalálta a hozzá közel álló zenéket. A vendégektől is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. A vőfélyi feladatokat is maradéktalanul elláttad, minden kérésünknek eleget tettél. Köszönjük még egyszer Neked és Fiadnak, hogy munkátokkal tökéletessé tettétek nagy napunkat. Hamarosan újra találkozunk. ;)

Antónia és Tamás
2018.06.16.-án Barna zenélt nekünk egész éjszaka, a párom 30. Meglepetés Szülinapi buliján. 3 héttel előtte hívtam fel, a hangja azonnal szimpatikus lett, abban a pillanatban tudtam, hogy jól döntöttem, és nem bántam( tuk ) meg. Egy remek embert ismertem meg benne, remek hangjával, közvetlenségével, és humorával mindenkit lenyűgözött! ;) Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk. Nagyon szépen köszönjük mégegyszer, hogy ezt a napot te is emlékezetessé tetted nekünk.

Szilvia és Erik
Kedves Barna! A Mi esküvőnk 2018.05.26 volt és 3 nap volt a Nagy Nap előtt mikor megkérdeztem Barnát, hogy ha ráér tud-e az esküvőnkön zenélni. Mert egy furcsa helyzet állt fent (régi zenész). Szerencsére igent mondott. Innentől kezdődött a varázslat még aznap felkerültünk az oldalára a kért információkat amire szükségünk volt elküldte Nekünk és mi is kezdtünk megnyugodni. Az esküvőnk napján már a helyszínen volt legalább 2 órával előtte. Egy fantasztikus embert ismertünk meg személyében és egy fergeteges zenei repertoár van a kezében, hangjában 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom Barnát ha a maximumnál nem akarod lejjebb adni. Nagyon köszönünk Mindent és remélem még fogunk találkozni ( rokoni esküvőkön).

Zsófi és Attila
Szia Barna! Köszönjük szépen a fergeteges hangulatot az esküvőnkön. A tánctér sosem volt üres, hála Neked. Nagyon jó bulit sikerült összehoznod. Köszönjük még egyszer és csatlakozunk az előttünk szólókhoz, csak ajánlani tudunk mindenkinek!!! Remélem még találkozunk:

Alexandra és Ákos
Kedves Barna! Szeretnénk itt is, ilyen formában is megköszönni Neked a fergeteges hangulatot, amit az esküvőnkön teremtettél. Mi, és a násznépünk apraja-nagyja is izomlázzal ébredt a buli után, ami úgy gondolom igazi elismerés egy zenésznek. Még egyszer köszönünk mindent:

Ágnes és Zoltán
Egy buli lelke a zenész és a zenéje. Barna a maximumot tudta kihozni a társaságból, azok is táncoltak, énekeltek, mulattak akiknek ez nem természetük. Egy felejthetetlen estét köszönhetünk egy szenzációs zenésznek. Már alig várjuk, hogy alkalom adódjon egy következő fergeteges bulira. Köszönjük Barna, Te vagy a legjobb!!!!!!!!!

Anikó, a Család és a Barátok. 2017. nov.17.
Kedves Barna! Nagyon szépen köszönjük, hogy 2017.09.02-án, életünk első közös estéjén részt vállaltál. A hangulat fergeteges volt köszönhetően a zenei tudásodnak és a vőfélyként vállalt szerepednek. Minden vendégünk csak dícsérni tudott, nagyon örülünk, hogy Téged választottunk és ilyen széppé varázsoltad az esténket. Mindenkinek csak ajánlani tudunk, reméljük még találkozunk! Köszönjük: )

Erika és Robi
Kedves Barna! Köszönjük szépen, hogy az eljegyzési bulinkon olyan jó hangulatot teremtettél. Köszönjük a választékos talpalávalót.: ) Reméljük hamarosan újra rophatjuk majd úgy, mint az eljegyzési bulin. Köszönjük még egyszer,

Alexandra és Krisztián
Kedves Barna! Nagyon szépen köszönjük Neked a hangulatcsinálást, a kiváló ének és zenei közreműködésedet, illetve a vőfélyszerepbe való segítségedet, melyet a 2017.07.22-én Környén tartott lagzinkon adtál nekünk! Sose fogjuk elfelejteni ezt a napot, s nemcsak a boldogságunk, hanem a fergeteges lakodalmi hangulat miatt, mely elsősorban Te érdemed és persze a násznépé. Még azok a rokonaink/barátaink is táncra perdültek, akiket még sose láttunk táncolni, mindenkinek csak ajánlani tudunk annyira jól éreztük magunkat. Köszönjük mégegyszer

Nikolett és Mihály
Kedves Barna! Ezúton szeretnénk neked köszönetet mondani, hogy életünk legszebb napját még varázslatosabbá tetted a zenéddel. Mindenki nagyon jól érezte magát, jó "buli" volt! A násznép azóta is emleget és kérik az elérhetőséged! Mi csak ajánlani tudunk! Minden jót kívánunk, reméljük még találkozunk

Marica és Pisti 2017.08.05
Nagyon köszönjük, hogy a zenével és a játékokkal felejthetetlenné tetted az esküvőnket. A násznép azóta is téged emleget. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük, hogy egész este bízhattunk benned, ha kértünk valamit, rögtön teljesítetted, és egy percig sem kellett attól tartanunk, hogy valaki unatkozni fog. Reméljük, hogy még találkozunk!

Mariann és Attila
Kedves Barna! Szeretnénk megköszöni, hogy az esküvőnkön, ami az Árvay csárdában volt megtartva, te zenéltél és egy nagyon jó hangulatú bulit csináltál nekünk! Mindenkinek nagyon tetszett, de szerintem ez látszott is: ) Szupi voltál! Reméljük még találkozunk, addig is jó bulikat.: )

Ancsi és Sanyi
Kedves Barna! Szeretném megköszönni, hogy újra nálunk zenéltél.Nagyon köszönjük a jó zenét, a fergeteges hangulatot, meg úgy az egész mindent. Olyan bulit csináltál, hogy a vendégeim még most is emlegetik :-))) A szülinapot, és a házassági évfordulónkat felejthetetlenné tetted :-) A további munkádhoz sok sikert kívánok, és nemsokára újra találkozunk!

Tárnok,2017.03.18
Szia: ) Köszönjük szépen a jó hangulatot ami 2016.Szeptember.10-dikén csináltál az esküvőnkön. Nagyon jó buli volt ezt mindenki megerősítette. Tudtad mikor kel felpörgetni a násznépet és mikor kicsit nyugisabbat játszani. A vőfély szereped és a játékok nagyon tetszetek. Videóidból erre számítottam: )!!! Az biztos hogy nem felejtjük el! De ezt meg kéne ismételni: ) Köszönjük

Erika és Norbi
Kedves Barna! Nagyon köszönjük Neked az a hihetetlen felemelő hangulatcsinálást, a kiváló ének-és zenei közreműködésedet, illetve a vőfélyszerepbe való segítségedet, melyet a 2016.08.13-án tartott lagzinkon adtál nekünk! Sose fogjuk elfelejteni ezt a napot, s nemcsak a boldogságunk, hanem a fergeteges lakodalmi hangulat miatt, mely elsősorban Te érdemed! Még azok a rokonaink/barátink is táncra perdültek, akiket még sose láttunk megmozdulni ritmusra...: ) A násznép visszhangja is nagyon dicsérő volt! Ebből is látszik, hogy nem azon múlik egy emlékezetes lagzi, hogy több fős zenekar adja-e a talpalávalót, hanem, hogy milyen minőségű és közismert zenéket játszik! Köszönjük, köszönjük, köszönjük!: )

Zsuzsi és Gábor
ÜDVÖZLÖK MINDENKIT SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI NEKTEK EZT A FANTASZTIKUS ESTÉT AMIT HOZTATOK NEKÜNK NAGYON JÓL ÉREZTE MAGÁT MINDENKI ÉS ÖRÜLÖK HOGY ILYEN JÓ HANGULATOT CSINÁLTATOK HISZ EGY ESKÜVŐ LELKE A ZENE ÉS TI BIZONYÍTOTTATOK HISZ A VIDEÓN LÁTSZIK A HANGULAT FERGETEGES AKÁR MIKOR LESZ A CSALÁDBA MULATOZÁS IGÉRJÜK TITEKET HIVUNK EGYBŐL MÉGEGYSZER KÖSZÖNÜNK MINDent Heni és LEVI sok puszi mindenért!!!!!!!

Heni és Levi!
"Kedves Barna! Köszönjük, hogy velünk ünnepelted életünk egyik legszebb napját. Köszönjük a zenét, nagyon kedvünkre való volt. A játékok felejthetetlenné tették az estét mindenki számára! Azt a rengeteg nevetést egy darabig nem felejti el senki, aki részt vett benne: ) Reméljük, még találkozunk, ha nem is a mi esküvőnkön: ) További sikeres fellépéseket kívánunk neked:

Kriszta és Béci (2016.05.27.)"
Kedves Barna! Nem elfelejtve, csak kicsit megcsúszva az utazásunk miatt.... Nagyon köszönjük és igazán hálásak vagyunk az esküvőnkön rögtönzött vőfélyi munkádért és azért a fantasztikus hangulatért amivel felejthetetlenné tetted e napot számunkra. Minden vendégünk odavolt érted, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy azóta újabb felkérést is kaptál egy jelenlevő barátunktól. á˜ş Keresünk és ajánlunk is mindenkinek bátran! Még egyszer nagyon köszönünk mindent! Üdv, Szilvi, Robi

2015.09.05
Kedves Barna! Szeretnénk köszönetet mondani, hogy életünk egyik legcsodálatosabb napján részt vállaltál és egy fantasztikusan jó hangulatú bulit csináltál nekünk! Minden házasuló párnak csak ajánlani tudunk ha színvonalas jó hangulatú dínom-dánomot szeretne az esküvőjén :-)) Örülünk hogy Téged választottunk és ezáltal megismerhettünk! Remélem még találkozunk ha máshol nem de egy fergeteges másik bulin ahol TE leszel a zenész :-)) Szeretettel

Zsuzsi és Zsolti
Kedves Barna! Esküvőnk fantasztikus hangulatban telt, köszönhető neked, és a vőfélynek. Násznép is jót táncolt a zenédre, és mindenkinek tetszett az előadásod. Kérésre mindent lejátszottál ezzel is emelted a hangulatot. Köszönjük ezt a felejthetetlen napot, amihez te is hozzájárultál!!!!! :-)

Angéla és János
Szia szeretném még egyszer megköszönni 2015 08 15-én a Kavicsos vendéglőbe hogy olyan fantasztikus felejthetetlen bulit csináltál nagyon jól éreztük magunkat nagy részben neked köszönhetően! A játékok szuperek voltak! Ha zenészre lesz szükségünk biztos hogy csak téged hívunk! További sok sikert és rengeteg fellépést kívánunk neked! Mindenkinek nyugodt szívvel fogunk ajánlani nagyon jó vagy! Köszönjük!

Anita és Tamás
Barna, téged mindenkinek csak ajánlani tudunk, hatalmas hangulatot csináltál nekünk, sőt... olyat, amit mi sem gondoltunk volna! Olyan élmény volt, ami egész életünkön végig kísér. Hangulatos zenéd elárasztotta az egész környéket. Örülünk, hogy rád találtunk, és a megérzéseinkre hallgattunk! Nem csalódtunk, és egy remek embert ismerhettünk meg benned. Reméljük még találkozunk. Köszönjük a sok vidám játékot, és poénos megnyilvánulásaidat, amelyet mindenki imádott. Sok sikert kívánunk Neked!!!!!!!!!!

Ivett és Roland:)
Kedves Barna! A álmainkat is felülmúltad, felejthetetlen bulit, fantasztikus hangulatú esküvőt varázsoltál! Reméljük még lesz alkalmunk találkozni, mindenkinek csak ajánlani tudunk! Örök emlék marad!!! NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!

Karola-Zsolti
Kedves Barna! Ezúton szeretnénk megköszönni Neked, hogy fergeteges hangulatot varázsoltál az esküvőnkön, mint emberileg, mint zeneileg kiváló és szuper embert ismertünk meg! Köszönjük a vőfélykedést amin nagyokat nevettünk, a játékokat amiket bár annyira nem akartunk mégis olyan hangulatot csináltál velük...fantasztikus volt!! Köszönünk mindent abban biztos lehetsz hogy hamarosan újra találkozunk! Bandi és Zoli üdvözöl!: ) Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Barnát, Ő nemcsak egy zenész a buliba, hanem annál több!!! Üdv

Edina&Norbert 2014.09.20.
Kedves Barna!! Szeretnénk megköszönni a fergeteges bulit amit az esküvőnkön csináltál! Nagyon köszönjük hogy odafigyeltél a vendégeink igényeire!!!! A játékok borzasztóan jók voltak, a Kocsist soha nem felejtjük el: )! Iszonyatos buli volt ami Nélküled nem jöhetett volna össze!!! Köszönjük!!! Várjuk a mielöbbi találkozást!

R&R
Kedves Barna! Szeretnénk NEKED nagyon szépen megköszönni, hogy a profizmusoddal felejthetetlenné tetted nekünk ezt a csodálatos augusztus 23át! Minden vendég egytől egyig kicsitől az idősebb generációig nagyon meg volt VELED elégedve.Nórimmal együtt anno 6 éve eldöntöttünk, hogy ha lesz egyszer egy lagzink akkor nem lesz kérdés, hogy te fogod játszani a muzsikát....akkor fantasztikusat mulattunk a baráti pár esküvőjén, de amit a múlt héten nyújtottál azt sosem felejtjük! Sok sikert a további munkákhoz........annyit előre tudok mondani, hogy az öcséméknek 2 éven belül lesz a nagy esemény......szerintem TALÁLKOZUNK!!!...: )...................ui.: a kocsis játékot sosem feledem......szerencsére király többet nem leszek......: )...................a kocsist viszont vállalom....: ) Üdvözlünk téged (Göd-Látrány-Balatonlelle)

Mucs Nóri és Peti
Kedves Barna! Köszönjük a fantasztikus bulit, amit a lakodalmunkra varázsoltál!!!! Életünk legszebb napját a Te "hangulat felelősi" munkád tette még felejthetetlenebbé! Nemcsak a botlábúak, hanem még azok is táncra perdültek, akiket a párjuk soha életében nem látott táncolni. Gyönyörű hangod van, óriási a repertoárod, hihetetlenül jól csinálod és gerjeszted a hangulatot! Csak ajánlani tudunk minden házasulandónak, és jó bulira vágyónak. Reméljük, hogy hamarosan az egyik barátunk lagziján újra a Te muzsikádra rophatjuk! Örülünk, hogy Téged választottunk!!!!! Szeretettel gondolunk Rád:

Gabi&Peti
Szia Barna, bocsánat, hogy csak most tudok(tudunk) írni, de az esküvő óta olyan pörgés van, hogy csak na! Az alábbiakat kérlek, tedd fel a weblapodra a vélemények közé: Kedves Barna! Nagyon köszönjük és igazán hálásak vagyunk, hogy a csodálatos esküvőnk fényét és hangulatát frenetikus zenéddel, vőfélyi munkálkodásoddal még szebbé, vidámabbá és boldogabbá tetted számunkra. Kivétel nélkül minden barátunk, rokonunk és vendégünk ódákat zengett rólad. Még egyszer nagyon köszönünk mindent! u.i.: Kocsis is nagyon jól érezte magát :-)

Valcsy és Laci
Kedves Barna! Nagyon szépen köszönjük a lányunk ballagási-eljegyzési buliján a zenét. Nagyon meg voltunk elégedve veled, és a vendégeim is csodálatosan érezték magukat, a buli fergetegesre sikerült: ) Örülök, hogy a sok zenész közül téged választottalak, mert nem csak a buli lett jó, de egy kedves, jó humorú embert ismerhettünk meg a személyedben: ) Ha egyszer megszervezzük az esküvőt, biztos, hogy újra téged választunk. Örülünk, hogy megismerhettünk, és remélem te is jól érezted magad: ) Köszönünk mindent, remélem még fogsz nálunk zenélni, és további sok sikert neked: )

Timi és Józsi Tárnokról
Kedves Barna! Hogy milyen a jó zenész? Ahogy a dal mondja: "A jó zenész szívből zenél.Szívét-lelkét beleteszi" Te ilyen jó zenész vagy! Köszönjük szépen, hogy az esküvőnkön játszottál, hogy ennyire profi voltál és, hogy egy csodálatos bulit csináltál. Köszönjük:

Kata és Tamás
Kedves Barna :-) Ezúton szeretnénk megköszönni a munkádat, nagyon jól éreztük magunkat :-) Üdvözlettel:

Zubor Mónika
Szia Barna! Múlt Szombaton a nővérem esküvőjén (Niki és Gábor) zenéltél és csak megszeretném köszönni Én is a fantasztikusan jó zenét amiket előadtál.Mert Én is és Anyukám is csak azt tudtuk mondani hogy nagyon jó hangulatot csináltál és a zenék is nagyon jók voltak.Szóval Köszönjük szépen! U.i.Anyukám szokta nézni a Nóta tv-t és majd megnézzük hogy látunk-e Téged!: )) (Ja és ha esetleg nem emlékeznél rám Én voltam a sötétkék ruhába)

Andrea
Szia Barna! Nagyon szeretnénk megköszönni az esküvőn a zenét.Nagyon örülünk hogy sikerült összehozni, mert nem csak mi de mindenki aki ott volt nagyon meg volt elégedve, és csak a dicséretet hallottuk, hogy ilyen jó zenésszel még nem találkoztak, sőt: D Az esküvőn is csak azt hallottuk hogy nagyon jó volt a zene, de még reggel is mikor felkeltünk arról beszélgettünk, hogy jobban nem is sikerülhetett volna választanunk!!!!!!!!!!: D Reméljük még sok hasonló esküvőn sikerül zenélned mint a mienk volt, igaz nem voltunk sokan de mindenki nagyon élvezte. Reméljük Te is nagyon jól érezted magad! Mégegyszer NAGYON-NAGYON szépen köszönjük a bulit!!!!: D

Niki & Gábor
Kedves Barna! Egyik kedves barátomtól kaptuk meg az elérhetőségeidet, első beszélgetésre így ismeretlenül is nagyon színpatikus és kedves voltál velünk, és még így ismeretlenül is minket választottál aznap, nem egy másik bulit. Tehát már jól indultunk. Én személy szerint kicsit féltem, mert nem igazán vagyunk ezek a mulatós zenét kedvelőek, de komolyan mondom nagyon tetszett nekünk is és minden rokonnak, barátnak amit játszottál nekünk az esküvőnk napján. A játékok is nagyon jók voltak, mindent köszönünk így utólag is.Tökéletesek voltak a zenék az időseknek, fiataloknak is egyaránt.Bár sokat nem sikerült beszélnünk, de mégis megértettük egymást.Mindenkinek szeretettel ajánlom, kedves, megbízható, aranyos. Ui. mindenki uhh.. a zenész nagyon jó volt: ) Köszönjük még egyszer és sok sikert a továbbiakban. 2013.08.24

Vivien és Zsolt
Sziasztok! Hangulatosabb eskûvőt kívánni nem tudtunk volna és ez legnagyobb részt Barnának volt köszönhető. Csak ajánlani tudjuk őt mindenkinek. Fergeteges lagzit prezentáltál. Magam és a násznép nevében is hálásak vagyunk. Köszönettel:

Ani és Zoli
Kedves Barna! Szeretném megköszönni neked hogy a kisfiam keresztelőjét ilyen jó bulivá varázsoltad.Nagyon meg voltunk elégedve veled, és utólag a vendégeimtől is csak jó visszajelzéseket kaptam.Az már biztos hogy a lagzinkba is téged fogunk megkérni hogy zenélj nekünk, de a lagzi időpontja sajnos még nincs meg: ( Még egyszer köszönjük a jó hangulatot és a sok jó zenét, csak ajánlani tudlak mindenkinek.

Bea Csepelről
Szia Barna! Először is szeretnénk megköszönni neked amit értünk tettél július 20.A Csiliben fergeteges lagzi volt és ezt neked köszönhetjük mert nagyon nagyon jó énekes vagy!!!! Mindenkinek nagyon tetszett ahogy zenéltél és énekeltél! Nagyon szépen köszönjük és remélem még találkozunk.Én biztos hogy ismerőseimnek és család tagjaimnak téged foglak ajánlani mert te jó zenész vagy. Még egyszer nagyon köszönjük neked Pesterzsébet: )

Katalin és Sándor
Szia Barna! Július 20-án nekünk zenéltél amit nagyon nagyon köszönünk neked.Egy felejthetetlen nap volt számunkra.És annak örülünk a legjobban hogy téged választottunk.Remélem még találkozunk mi már tudjuk hogy kinek kell szólni. Még egyszer köszönjük neked

Katalin és Sándor!!!
Szia Barna! Köszönjük mindenki nevében a remek hétvégét! Csupa jót hallottam és az ott töltött rövid idő alatt tapasztaltam is munkásságoddal kapcsolatban. Még egyszer köszönjük és remélem legközelebb én is részese lehetek a történetnek. Szép napot neked!: )

Anna
Kedves Barna! Nagyon szépen köszönjük a szombati hangulatot. Kivétel nélkül mindenkit sikerült megmozgatnod! A visszajelzések is azt igazolják, hogy sokan az egyik legjobb esküvői bulijukon vettek részt. Azt mondom nektek, hogy nem a zenekar létszáma a mérvadó, hanem a hangulat. Szerintem nem létezik olyan társaság, aki a Barna buliján nem érezné jól magát. A játékok is fantasztikusan sikerültek. Kívánunk neked nagyon sok hasonló estét, és hogy sok násznép mulasson a hangulatos zenéidre! Üdvözlettel:

Marianna és Róbert
Sziasztok! Szeretném megköszönni Barnának azt a fergeteges hangulatot amit az életem legszebb pillanatban okozott az esküvömön! Mindenkinek csak ajánlani tudom mert olyan partit csinált egymaga hogy még az idös barátainik illetve rokonaink tánra perdultek..fantasztikus az dal mennyiség amit tud..az ének hagjával együtt..remélem lesz még alkalmam öt meghivni más eseményre mert akkor uti nagy buli lesz: ) Köszönöm mégegyszer a friss házas pár: D

Zoli és Julianna
Szia! Kata vagyok a "tánc tanár" Zoltán és Julcsi esküvőjéről. Utólagosan csak gratulálni szeretnék a bulihoz, amit prezentáltál, jó a hangod és jó buli volt: ) Köszönjük: )

Kata
Kedves Barna! Szeretnénk megköszönni, hogy vállaltad az esküvőnkön való részvételt. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen jól fog sikerülni, hihetetlen hogy milyen jó hangulatot tudtál csinálni, még a legvisszafogottabb vendégünk is táncolt és énekelt! A dédnagymama is megjegyezte hogy mennyire tetszettek neki a játékok és hogy voltak számok amit még ő is énekelt. Köszönünk mindent, reméljük hogy találkozunk még valami jó ereszd el a hajam buliban!!! Puszil:

Kata és Zoli
Szia Barna. Szeretnénk még egyszer meg köszöni, azt a sok pluszt amivel hozzá járultál életünk nagy napjához! Nagyon izgultunk, hogy minden jól sikerüljön. Nekünk az utolsó héten derült ki, hogy nem lesz vőfélyünk, akkor kértünk fel téged erre a feladatra is. Ami a legjobb döntésünk volt!! Olyan hangulatot csináltál, hogy az hihetetlen. Fantasztikusan vezényeltél mindent, nagyon jó volt a zene, mindig tudtad, hogy mivel mozgasd meg a vendégeinket és persze minket is. A játékok is nagyon jók voltak, rengeteget nevettünk! Minden vendégtől csak pozitív visszajelzést kaptunk, mindenki nagyon dicsért téged. Tényleg mindenre figyeltél ami nagyon nagy segítség volt nekünk!! Bátran merünk ajánlani téged, mindenkinek nem csak zenészként hanem vőfélyként is! Köszönettel:

Mónika, Tamás 2012. augusztus
Szia Barna, Először is bocsánat, hogy csak most írunk, de egy jó 5 órát késett a gépünk, szóval este lett mire megjöttünk. Szeretnénk még egyszer megköszönni a fáradozásaidat, amivel a nagy meleg ellenére még a "nem annyira táncos lábú" barátainkat is sikerült megmozgatnod a zenéddel és a jól időzített valamint fantasztikusan levezényelt játékaiddal. Ne félj jobban domborítani a vőfély képességeidet, hiszen tökéletesen helyt álltál még ebben a szerepben is. Nagyon köszönjük a csodálatos estét és a felejthetetlen éményt. Küldünk egy pár képet, majd ha megjönnek a profi fotók akkor csatolunk még azokból is. Üdv.:

Barbi és Feri
Kedves Barna! Szeretnénk megköszönni a lakodalmunkba varázsolt csodálatos hangulatot. Nem volt egyszerű dolgod, mert az esküvőnk napján kegyetlen meleg volt, amitől egy idő után már mindenki szenvedett. A lagzi helyszínén, a teremben is nagy volt a hőség, ezért mindenki a teraszra menekült ki. Aztán egyszer csak beindítottad a bulit, az emberek bejöttek, és azt mondhatom, hogy szinte önkívületben táncoltak. Én személy szerint sose szerettem, és nem is tudok táncolni, és akkor, érezve ezt a hangulatot, én is teljes beleadással, örömmel táncoltam. A játékok, amiket kitaláltál szintén brutálisan jók voltak. Megállás nélkül röhögtünk! Felejthetetlen az élmény, hogy együtt láthattuk a családot, barátokat ennyire jól érezve magukat! Ezért a csodálatos hangulatért nagyon hálásak vagyunk neked! Azon túl, hogy jó hangod van, olyan érzékkel hergelted az embereket, hogy ezt jobban már talán nem is lehetett volna csinálni. Örülök, hogy téged választottunk, de igazából ez nem is volt kérdés, mert nővéremék lakodalmában is te zenéltél, és ott is hatalmas volt a buli, a jókedv! A további munkádhoz szeretnénk hasonló sikereket kívánni! Reméljük, még lesz alkalmunk találkozni veled! J Üdv:

Baranyi Csilla, Kató Zoltán Paksról
Kedves Barna, életünk igen fontos eseménye volt fiunk Kristóf és ifjú felesége, Krista esküvő utáni partyja, melyet az itteni rokonok részére rendeztünk, mivel a szertartás már megtörtént külföldön. Remek volt a műsorod, a mulatós, lakodalmas zenétől az örökzöldekig és nagyon kellemes, tiszta és erős az énekhangod. A vendégsereg tagjai közül fiatalok és idősek egyaránt megtalálták a kedvenceiket a számaid közül és igen jó hangulatban telt és eredményesen zárult a menyasszonytánc. Köszönjük, hogy életünk ezen fontos estéjén közre, működtél. Másoknak is ajánlunk, már el is kérték a névjegyedet

Laci és Ildikó
Kedves Barna! Nagyon szépen köszönjük még egyszer, hogy ilyen remek hangulatot varázsoltál az esküvőnkre. Mindenki csak dícsérni tudott téged, és minket is meglepett, hogy az idősek is ilyen sokáig bírták a bulit. Többen mondták, hogy ez volt életük legjobb esküvőjük, nekünk mindenképp: ) Bőven felértél egy vőféllyel, csak Te nem erőltetetten csináltad a hangulatot: ) Bármilyen alkalomra szívesen fogunk ajánlani a továbbiakban! További sok sikert kívánunk, reméljük, még találkozunk. üdvözlettel:

Réka és Kálmi
Szia Barna! Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen jó hangulatot teremtettél az esküvőnkön! További sok sikert kívánunk neked! Üdvözlettel:

Achilles és Zsuzsanna
Kedves Barna! Ez volt az álom esküvőnk és ezt nagyon nagy részt neked is köszönhetjük! A buli csodálatos volt. Nincs olyan aki ne ezt mondaná és nem is volt olyan aki nem táncolt. Mindenki azt mondja, hogy ez volt eddig a legjobb esküvő amin valaha részt vett. Naná, hogy a buli miatt!!: ) A játékok pedig fantasztikusak voltak! Szóval köszönjük szépen, hogy ilyen felejthetetlen lagzit csináltál nekünk és további sok sikert kívánunk a munkádhoz!!

Judit és Gábor
A Világ legjobb zenésze! Fantasztikus tudásával álmaim esküvőjét váltotta valóra! Csodálatos lakodalmat csinált, mindenki nagyon jól mulatott! Nagyon köszönjük Barna! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sanyi és Kriszti
Kedves Barna! A tökéletes esküvőnk kivitelezésében igen nagy szerepet játszottál a szinvonalas munkáddal.Nagyszerű hangulatott teremtettél.Az összes vendégünktől pozitív visszajelzést kaptunk, ha tehetnénk mégegyszer téged hívnánk meg.Aki az esküvője előtt áll mindenképpen hívja Barnát. Köszi mindent:

ANGI&NIKO
Kedves Barna! Örömünkre értesültünk róla, hogy a Sógoromék esküvőjén Szerencsére Te fogsz zenélni április 21-én. Kriszta és Sándor részére. Ennek nagyon Örülünk, mert a Mi esküvőnknél is fergeteges partit csináltál 2007. augusztusában. Reméljük, hogy most is sikerül egy olyan jót buliznunk. Szeretettel

Andi és Tamás
Kedves Barna! Nem csak az én és a párom nevében írok! Hanem 96.ember véleményét is közvetítem, akik részt vettek az esküvőnkön. Az életem egyik legjobb döntése volt, hogy rád találtam és elfogadtad a meghívásom, olyan fergeteges lagzit hoztatok létre, "Molnár Béla vöfényel együtt, hogy minden álmom felülmultátok, amit kértünk azt 1000-szeressen teljesítettétek. Köszönöm odaadó és alázatos zenei tudásod.és emberi hozzáállásod. Remélem még találkozunk, és zenélsz még nekünk. Nagyon megszerettünk. Sok sok puszit küldünk. KÖSZÖNJÜK.

KATA MIKI
Szia Barna! A Dibala Zsolt esküvőjén hallhattuk élőben előadásodat. Köszönet a humoros játékokért a kitünő zenéért. Nagyon jól szórakoztunk! Gratulálok! További sok sikert kívánok!

Dibala Károlyné
Szia Barna! Gratulálni szeretnék a szülinapibuli hangulatfelelősének, azaz NEKED, hogy ilyen remek és közvetlen zenészt ismerhettünk meg személyedben, remélem lesz még alkalmunk együtt BULIZNI!!! Kivánok további sikereket e szakma terén és minél több felkérést neked...Minden jót

FERI:)
KEDVES BARNA! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK ISMÉT, HOGY OLYAN SZUPER SZÜLINAPI BULIT TEREMTETTÉL A ZENÉDDEL! KEDVES, SEGÍTŐKÉSZ, JÓ HUMORÚ ZENÉSZT ISMERHETTÜNK MEG BENNED! MINDENKINEK FOGLAK AJÁNLANI ÉS REMÉLEM SOK SIKERED LESZ A TOVÁBBIAKBAN IS! ÉS TUDOD: SOSE BÚCSÚZZ EL: ))))))))))))

Szisza
Kedves Barna! Személyedben egy mély érzésű, kedves, szeretetreméltó embert ismertünk meg! Fantasztikusan zenélsz és érezni, hogy szereted azt, amit csinálsz, nem utolsó sorban a körülötted lévő embereket! A lakodalom felejthetetlen volt, ami nagy részt Neked köszönhető! Mindenki csak jó véleménnyel volt rólad! Kívánjuk a továbbiakban, hogy maradj meg ilyen szerénynek, kedvesnek és kiváló zenésznek! Szeretettel:

A & A
Hali! Köszönjük szépen a jó hangulatot, amit mindenki máig emleget, hogy ez volt a legjobb lakodalom amiben eddig volt! Ezt nagy részben Neked köszönhetjük! Még egyszer köszönjük a felejthetetlen bulit!

Dóra és Robi
Kedves Barna! Mindenkinek csak ajánlani tudunk téged, mert maximálisan odafigyelsz az ifjú pár és a vendégek igényeire. Fantasztikus hangulatot csináltál az esküvőn, nagyon köszönjük Neked!!!

Niki és Roli
Kedves Barna! Köszönjük szépen, hogy az esküvőnkön felejthetetlen és fantasztikus hangulatot csináltál!!!!

Vivien és Zoltán
Felejthetetlen buliba varázsoltál minket, köszönjük szépen! Szuper zenék, humor, jó hangulat mi kellhet még :-))Köszönjük!!!.

Hajni és Mátyás
Barnikám nagyon fergetes bulikat tudsz kerekíteni szerintem nagyon jól csinálod jobbat keresve se találnék mint amilyen te vagy! Nagyon jól zenélsz és a hangod az is nagyon ott van! Remélem bulizunk még együtt mert nagyon jó amit csinálsz! Csodállak nagyon!: )

Katalin
Köszönjük a fantasztikus hangulatot, amit az esküvőnkre varázsoltál. Jó döntés volt a felkérésed. Köszönjük.

Papp család
Szia Barna, Köszönöm szépen a meghívást. További sok sikert kívánok a zenéléshez, nagyon jó amit csinálsz! Üdv.

Éva
Kedves Barna! Köszönjük a jó kívánságokat. Neked is a legjobbakat kívánjuk. Mi és a családunk azóta is emleget, a Jó Isten velünk volt aznap amikor Rád találtam :-)). Hálásak vagyunk Neked, mert csodálatos zenével, hangulattal emelted az esküvőnk színvonalát. Nagyon elégedettek voltunk/vagyunk. Köszönjük Neked! Baráti üdvözlettel

Zsóka és Gábor
Barna egy nagyon jó zenész, kiválló hangulatot tud varázsolni, már több esküvőn is halottam zenélni, többek közt a fiam esküvójén is jó hangulatot csinált, örülök hogy őt választottam, és elfogadta a meghivást.Rokonok ismerősök is csak dicsérték, a legjobb hangulat felelős, köszönjük a zenédet, remélem még halhatjuk többször is, további sok sikert...

Koroknai Julianna
Barni le a kalappal nagyon jó volt az esküvőnk és ezt nagyon nagy részben neked köszönhetjük minden bulin ahol te muzsikálsz ott szeretnénk lenni és remélem értesíteni fogsz mert a kis feleségemmel mindig jókat akarunk mulatni és te ehhez nagyon értesz. MERT SÍR A SZINTI A KEZED ALATT

Pintér Krisztián
A mi esküvőnkön is Barna volt a zenész. Fantasztikus hangulatot teremtett, ahol a 15 éves kamasztól egészen a 86 éves dédiig mindenki táncolt, énekelt, az esküvő "kanbuli" részén minden fiú üvöltött, tombolt. Egyszóval, Barna az a zenész, aki kiválóan tudja úgy kombinálni a rendezvényeken a számokat, hogy az fiatalnak, idősnek, városinak és falusinak is tökéletes legyen! Pont tegnap voltam egy másik esküvőn, ahol a 3 fős zenekar - és ezt mindenki állította, aki ott volt az én esküvőmön és a tegnapi esküvőn is - még a közelébe se tudott érni annak a hangulatnak, amit Barna egymaga teremtett nálunk! Barna, nagyon köszönjük az esküvőnkön a zenédet és azt a hangulatot, amelynek eredményeképpen felejthetetlen élménnyel ajándékoztál meg minket!

Évi és István
Kedves Olvasó! Mindenki életében vannak megismételhetetlen pillanatok, melyekre hosszú évek múltán is szívesen emlékszik vissza, s melyekhez Barna tökéletes segítséget nyújt pontos, igényes, profi munkájával, őszinte kedvességével - velünk is így tette! Köszönjük!

Papp-házaspár
Barna egy szenzácós, kitünő előadóművész, tehetségével és zenei tudásával minden második héten megtölti vendégekkel a helységet, nagyon rég óta dolgozunk együtt, de mindig teltházas bulit csinál, remélem hogy sokáig együtt tudunk dolgozni. Nagyon széles a repertoárja, nagyon jó zenéket játszik, mindig figyeli hogy milyen zenére van igény, és kitünő hangjával az összes vendéget lázba hozza, hajnalig tartó bulikat szokott csinálni, további sok sikert neked, és rengeteg bulit kívánok....

Banya Tanya Söröző és Pub
Barnával 4 évvel ezelőtt találkoztunk egy lakodalomban (amikor még csak pár hónapja voltunk együtt), ahol megkaptuk a névjegyét, hogy pár év múlva a mi lagzinkba is szívesen eljönne. És úgy hozta a sors, hogy igaza lett... :-) A mi lagzink pedig... FERGETEGESRE sikerült!!! Ilyen jó hangulatot még egy buliban sem tapasztaltunk és a vendégeink is fülig érő szájjal mulatták végig az éjszakát. Ha lehetne, még egyszer végigcsinálnánk az egészet és persze Barnát hívnánk el zenésznek.;-)

Esztergályos Rita
Ha fergeteges hangulatot és bulit szeretnél, pláne az esküvődön, akkor bátran ajánlom Barnát, aki ezt megteremti neked! Teljes szívét-lelkét beledva zenél és énekel, improvizál ha kell, felveszi a vendégek ritmusát, teljesíti kívánságaikat! Nagyon örülünk, hogy mi is rátaláltunk és felejthetetlenné tette azt a napot! Köszönjük!: )

Arató Zita
Kedves Barna drága! Nagyon jól éreztük magunkat a nagy napon, fergeteges bulit tudsz csinálni! De, hát ezt eddig is tudtuk...: ) Üdv.

Fülekiné Dudás Judit
A legjobb zenész a földkerekségen: ) Nagyon jó bulit csinált az esküvőnkön: ) Barnát szeretjük!!!!!!!!!!!!!!!

Baráth Eszter
Köszönjük a felejthetetlen hangulatú bulit amit az esküvőnkön szolgáltattál: ) Mindenki hajnalig táncolt, örülökünk hogy Téged választottuk.Minden leedő házasulandó párnak csak ajánlani tudjuk! (Már volt is ilyen) Barna "felér" egy 5 tagú zenekarral. Minden tiszteletünk az övé! (2009.09.19.)

Hajni és Tamás
Mit is írhatnék Barna barátomról...? Itt (ha jól láttam) csak jókat lehet Róla olvasni és ezért kénytelen vagyok negatívat írni. Ő zenélt az esküvőnkön, majd utána az évzáró bulinkon, osztálytalálkozónkon és még sok egyéb helyen mulattunk együtt. Minden egyes alkalom után minden bajom volt. Izomláz, fejfájás (bár erről nem csak ő tehet) valamint a hangszálaimmal adódtak problémák.... Napokba tellett mire rendbe jöttem Továbbá zavarban van a kamera előtt és a bemutatkozó filmje szövegét is többször kellett elmondania, mert folyton elröhögte! :-) Szóval aki nem akar fergeteges bulit az még véletlenül se hívja! :-)

Vanya Gábor
A "legjobb zenész a világon", hatalmas buli hangulatot csinált az esküvőnkön, mindenki hajnalig táncolt, örülök hogy őt választottuk. Barna "felér" egy 5 tagú zenekarral. Tiszta szívből csak ajánlani tudom mindenkinek, garantáltan nem fog csalódni!!!

Kovács-Kertész Edina
Szia Barna! Koszonjuk, hogy fergeteges hangulatot varazsoltal a lagzinkon. Meg mindig faj a labunk a sok tanctol. Az egesz nasznep, foleg a "Kocsis": )) nagyon dicsert Teged. Megegyszer koszi. Barati udvozlettel:

András és Kriszti
Kedves Barna! Én a mi korosztályunkat képviselem. Nagyon szépen köszönjük azt a szuper jó hangulatot, amit csinált. A Holland vendégek is nagyon jól érezték magukat. Azt mondták, hogy ilyen jó hangulatú esküvőn még nem voltak, nagyon tetszettek nekik a játékok is. Nagyon szépen köszönjük és szívből kívánjuk, hogy továbbra is ilyen jó hangulatot csináljon, ahol csak fellép. Mi még fogunk találkozni.

Széll Zoltán és Széll Zoltánné Ibolya
Mit is írjak? Először is, nagyon szépen köszönjük, hogy elválaltad. Nélküled nem lett volna jó. Felejthetetlen volt az egész. A zenéről nem is beszélve. Kedvenc számok mentek mindig, ami hangilag meg zeneileg is nagyon ott voltak. A hangulat is meghozta a magáét. Sorolhatnám még de kifogynék a karakterből, annyira jó volt. Szuper vagy! Köszi: )

Demeter Nikolett
Szeva Drága Barátom Nagyon Szépen Köszönjük Ezt A Felejthetetlen Estét Nagyon Nagyon Jó Volt A Zene És Legfőképp A Zenész Mindenkinek Csak Ajánlani Tudom A Drága Barátomat Köszi Barna

Varga Zoltán
Ő az a zenész aki komplex műsorával (zene+játékok+karaoke) még felejthetetlenebbé tette a lakodalmunkat.

Krisztina & Csaba
Szerencséseknek mondhatjuk magunkat mi is, hiszen esküvőnkön Barna szuper jó hangulatot, vidámságot, és persze a felejthetetlen játékokkal növelte a nap hátralévő részét. Akik ott voltak mindenki jól érezte magát, és ez a te érdemed. Köszönjük szépen, hogy el jöttél és remek hangulatot csináltál. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Csak így tovább!: )

Kőrösiék
Barna egy igazi hangulatfelelős!!! A mi esküvőnkön fellépett némi "zökkenő", de neki köszönhetően a násznép, "szinte" meg se érezte.A buli hangulata felemelő volt, amit szintén neki köszönhetünk.Többen mondták, hogy ilyen jó lakodalomba még nem voltak.Még az unokahúgom is táncolt!: ) Ami rettentő nagy szó! ;) Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!!

Kovácsék
Barnáról mit is írhatna az ember?::::: ) Legfőképpen azt, hogy remek zenész, ahány lakodalmon ott voltam, amin ő zenélt (márpedig az egyáltalán nem egy kézen számolható), mind egytől-egyig fergeteges hangulatú volt, ami nagy részben az ő érdeme, ugyebár.... Ezenkívül egy csupaszív ember, aki megismeri őt, csak nyerhet vele! Én örülök, hogy megismerhettem, és remélem még nagyon sok lagziba találkozok vele!

Horváthné Bodó Beatrix
Kedves Barna! Fergeteges volt a lagzi, nagyon jo hangulatot csináltál és jol érezte mindenki magát. nagyon szépen köszönjük hogy ott voltál és a maximumot hoztad ki magadból. azt is köszönjük hogy a játékokat megszervezted helyettünk nagyon meglepődtünk de jol esett. remélem sok boldog pár esküvőjét teszed felejthetetlenné. sok sikert.

Adry és Balázs
Nem ragozom, a mi esküvönkön is nagyon nagyot alkitott zene ügyileg! Köszi utólag is mégegyszer! Ha valaki az esküvöjére zenészt keres, nyugodt szívvel ajánlom őt!

Dibala Zsolt
Barna személyében nagyon rendes tiszteséges embert ismertem meg. Első osztályú zenész. Ha esküvőd előtt vagy még, és zenészt keresel, csak ajánlani tudom. Hihetetlen hangulatot csinált és jó zenét játszott. A násznépből mindenki, csak dicsért téged.

Tamás és Szilvi
Esküvőnkön 2009 Április 25.én nagyon jó hangulatot csináltál.KÖSZÖNJÜK Barna.A továbbiakra is sok jó bulit esküvőt és fellépést kivánunk...

Géza és Ancsi
Szia Barna, Nagyon szépen köszönjük a színvonalas műsort! Minden vendégünk és mi is nagyon jól éreztük magunkat! Vendégeinknek leginkább az tetszett, hogy az asztaloknál tudtak beszélgetni, miközben a Te zenédet is élvezték! További sok sikert kívánunk és mindig boldogan gondolunk vissza Rád! Üdvözlettel

Kata és Zoli
Kedves Kriszti, Béla és Barna! Köszönjük szépen mégegyszer a munkátokat. Bárkinek csak javasolni tudunk titeket: annak ellenére, hogy a "hozott anyag" olyan volt, amilyen, úgy éreztük, Ti mindent megtettetek, amit lehetett. Jól éreztük magunkat és kezdeti félelmeink a beégéstől vagy a passzivitástól (a táncot kivéve) hamar eloszlottak. A vendégek szerint a lagzi olyan volt, "amilyennek lennie kellett", mindenki jól érezte magát és számunkra ez az igazán fontos visszajelzés. Bélának külön köszönjük a sok erőfeszítést, a harcot a hangosítással és a vendégek mozgatásával. Barnának köszönjük, hogy sokáig kitartott és persze az extra "fiam" zárószámot is. Kriszti profi fotós, kedvesen de céltudatosan igazgatott minket.

Gica és Ernő
Köszönöm szépen. Nagyon kedves vagy! Nagyon jó hangulatot sikerült csinálnod. Én is kivánok neked minden jót! Üdv

Erdőhegyi Brigitta

Most nyolcan nézik oldalamat, ma 430, összesen 3456478 látogató, legutóbb 44 másodperce, 17:30:03 órakor.


Kezdőlap
Képek
Sztárfotók
Naptáram
Fellépéseim
Elérhetőségeim
Hangszereim
Letölthető MP3 zenéim
Videóim
Vélemények rólam
Partnereim
Bannereim
Statisztika

Az oldalt készítette és fenntartja

Hibátlan XHTML 1.0 szabványos oldal

Hibátlan CSS!